Medlemsförmåner

Betalande medlemmar får en stjärna vid sitt namn som betyder att man har valt att stödja klubben genom att betala in medlemsavgiften. Nya medlemmar får ett välkomstpaket hemskickat med ett informationsblad om klubben och klubbens officiella klubbdekal.

Ett digitalt medlemskort finns sen tillgängligt i toppmenyn här på hemsidan för att kunna bevisa sitt betalda medlemskap hos ÅF vid nyttjande av klubbens rabatter.

Klubben har flera sponsorer som erbjuder rabatter och specialerbjudanden för medlemmarna. Bland annat erbjuds 10% rabatt på reservdelar/tillbehör hos de flesta MINI ÅF, bara där kan man snabbt tjäna in medlemsavgiften.

Du kan ta del av de olika rabatter och erbjudanden som erbjuds i detalj via Medlemsrabatter forumet.

Bli betalande medlem

Att bli medlem i klubben kostar 16€, ungefär 150kr. Betalningen görs via Paypal via en funktion på forumet som heter "Betald prenumeration". Paypal är det absolut bästa sättet att betala, då sköts allt med automatik. Ett andrahandsalternativ, som dock kräver en del manuellt arbete för oss, är att sätta in beloppet på klubbens plus/bankgiro.

Medlemskapet gäller i ett år, och du får automatiskt en påminnelse via e-post när det är dags att förnya medlemskapet.

Jag har beslutat mig för att stödja klubben och ta del av allt som erbjuds, hur går jag vidare?

STEG 1: Betala medlemsavgiften

Alternativ 1 (PayPal): Klicka på STEG 1 nederst. Välj kostnad 16€ och klicka på Beställ. Du behöver INTE ha Paypal-konto för att betala. Det räcker med ett kreditkort. Följ instruktionerna och godkänn överföringen.

Alternativ 2 (Plus/BankGiro): Betala via bank. Se till att märka inbetalningen tydligt med ditt användarnamn här på forumet så vi enkelt kan se vem som betalat in. Skicka även ett PM till kassör alternativt ett mail till kassor@miniclub.se att ni betalat in så vi kan uppdatera er status. Detta behöver endast göras vid Plus/BankGiro inbetalning. PlusGiro: 46 53 21-8, BankGiro: 277-5815

När vi har accepterat din betalning hos oss, så kommer din stjärna att dyka upp vid ditt användarnamn på forumet. Ett välkomstpaket från klubben kommer sedan att dyka upp i din brevlåda.

STEG 2: NY MEDLEM? FYLL I DINA PERSONLIGA UPPGIFTER FÖR ATT FÅ MEDLEMSPAKET

När du betalt medlemsavgiften för första gången så måste du slutföra STEG 2 nedan och skicka in dina personliga uppgifter så att vi vet vart vi ska skicka välkomstpaket. Fyll endast i detta formulär om du är ny medlem, vid förlängning skall du ej utföra steg 2.

That´s it. Välkomna till New MINI Club Sweden!

Klicka på länkarna: